s
loading...

25 jaar passie en ervaring in trouwfotografie en portretten

Fotohuis uit Lievegem gaat elke creatieve uitdaging aan voor trouwfotografie en portretten. Een foto moet meer zeggen dan duizend woorden. Daarom gaan we samen met u op zoek naar foto’s die echt iets te vertellen hebben.

Of het nu gaat om een studioportret of een buitenopname, we zorgen voor foto’s met een idee achter. We passen daarbij volop nieuwe technieken toe.

Plezante fotoshoots

We zorgen ervoor dat uw fotoshoot altijd een plezante ervaring wordt. Spontaniteit is heel belangrijk bij een goede foto, daarom zorgen we ervoor dat uw shoot steeds in een ontspannen sfeer plaats kan vinden.

Scherpe afwerking

Dankzij onze performante computers en recente digitale camera’s garanderen wij u een snelle en professionele afwerking. Bovendien leveren wij onze fotoreportages haarscherp, in een zeer hoge kwaliteit, zodat u niet

Bij Fotohuis kan u ook terecht voor originele fotoboxen, bedankkaarten, geboortekaartjes, en meer.

Wat een goede fotograaf doet? Ideeën op beeld vastleggen waar je zelf nooit aan had gedacht.

Daniel van Ghelue – Fotograaf

Heeft u interesse in een fotoshoot? Dan denken wij graag met u mee over het thema, de locatie en geven we graag inspirerende ideeën mee.

Stuur ons gerust een mailtje voor een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie in onze studio in Lovendegem en we leggen graag een afspraak vast.