s
loading...

Chocolaatjes met je foto op je trouwfeest?

26/11/2020

In onze eerste trouwblog gaan we dieper in op ons aanbod voor jouw trouwfoto’s. Huwelijksfotografie is al jaren een van onze specialisaties. In dit artikel vertellen we graag wat meer over ons eigen verhaal, maar ook wat we voor jouw trouwfeest kunnen aanbieden. De titel geeft het natuurlijk al een beetje weg, maar dat geeft niet. 😉

Hoe het voor ons begon

Trees en Daniel leerden elkaar kennen op een trouwfeest. Het was voor Daniel liefde op het eerste gezicht en na een aantal maanden was het zover. Met de fiets van Merelbeke naar Lovendegem (nu Lievegem). In de jeugdclub was er 48-uren feest en op zondagnamiddag fietste Daniel 18 kilometer ver om zijn geliefde die dag voor het eerst te kussen. Romantisch toch! Het bleef niet bij die éne keer. De fiets werd uiteindelijk vervangen door een Volkswagen Kever. Later vatten we samen onze studies fotografie aan op de St. Lucas school in Gent.

Trouwfotografie met eigen zaak

In de Publi-Foto richting leerden we elkaar nog beter kennen. Daar ontstond het idee om een zelfstandige fotozaak op te richten. Afgestudeerd zochten we een gepaste locatie en bij toeval kwam een oud herenhuis vrij in de geboortestraat van Trees: de Kasteeldreef in Lovendegem.

Het logo van de zaak werd een tekening van dit huis en ons “Fotohuis” was geboren. Huwelijksreportages of bruidsreportages waren vanaf het begin onze grootste troef. Bruidsfotografie in een nieuw kleedje steken, daar staan we als Fotohuis vandaag nog steeds voor.

Huwelijksfoto’s in een luxe box

Onze eerste deelname aan de trouwbeurs “Trouwen” was een enorm succes. Daar stelden we voor het eerst onze bruidsfotografie in een “Fotobox” in plaats van een klassiek album voor.

Het werd gegeerd en bestoefd door vele jonge paartjes. In onze volgende blog gaan we daar verder op in, maar bekijk alvast even onze video:

Chocolaatjes met jullie foto’s op het trouwfeest geleverd

Naast de Fotobox, valt ook ons fotosouvenir letterlijk en figuurlijk in de smaak bij heel wat trouwers en hun feestgasten. Terwijl jullie genieten van de openingsdans, komen wij langs met een gepersonaliseerde chocolaatjes met jullie foto erop. Dat op eender welke locatie. Zo krijgen jullie gratis een originele en verrassende manier om de aanwezigen op het avondfeest te bedanken bij de koffie.

chocolaatjes met foto trouwfeest

Interesse in ons aanbod voor trouwfoto’s? Contacteer ons gerust!